پرش به محتوا
خانه » بلاگ » فایل PHP.ini چیست، پارامترهای اصلی + نحوه ویرایش آن

فایل PHP.ini چیست، پارامترهای اصلی + نحوه ویرایش آن

نحوه تغییر لوگو در وردپرس

PHP.ini یک فایل پیکربندی حاوی تنظیمات PHP سرور وب شما است. هر بار که PHP شروع می شود، سیستم شما آن را جستجو می کند و فایل را اجرا می کند تا قوانین برنامه نویسی سایت شما را فعال کند.

اگرچه از قبل پیکربندی شده است، ممکن است لازم باشد تنظیمات پیش فرض PHP را مطابق با نیاز خود تغییر دهید. به عنوان مثال، می‌توانید نام و طول عمر کوکی جلسه را تغییر دهید تا ویژگی یادآوری من را در سایت خود فعال کنید.

در این مقاله به توضیح آن می پردازیم PHP.ini مکان فایل و پارامترهای مهم آن همچنین یاد خواهید گرفت که چگونه فایل را ویرایش کنید تا تنظیمات PHP خود را تغییر دهید.

PHP.ini یک فایل پیکربندی حاوی تنظیمات PHP سرور وب شما است. این به شما امکان می دهد قوانین مربوط به PHP سایت خود را کنترل کنید، مانند تعیین محدودیت اندازه هنگام آپلود فایل ها و پنهان کردن پیام های خطا.

این مکان فایل پیکربندی PHP بسته به سرور وب متفاوت است. برای تغییر تنظیمات آن، فایل را ویرایش کنید و مقدار پارامتر را از طریق یک ویرایشگر متن تغییر دهید.

فایل PHP.ini در کجا قرار دارد

را PHP.ini مکان بسته به سرور، نسخه PHP و سیستم عامل شما متفاوت است. هنگام اجرای PHP، سیستم فایل را در مکان های زیر جستجو می کند:

  1. رابط برنامه نویسی برنامه کاربردی سرور (SAPI) مکان مخصوص ماژول.
  2. متغیر محیطی پیکربندی زمان اجرا PHP (PHPRC).
  3. فهرست کار فعلی، قابل جستجو با استفاده از getcwd() تابع.
  4. دایرکتوری PHP یا وب سرور نصب شده.

کاربران می توانند به جای اینکه فایل های INI خود را به صورت دستی از طریق مدیریت فایل هاست خود پیدا کنند، این کار را به صورت خودکار انجام دهند.

در میان چندین روش، ایجاد یک فایل PHP جدید در دایرکتوری ریشه دامنه شما ساده ترین است. برای این آموزش، نحوه انجام آن را از طریق hPanel به شما نشان خواهیم داد:

  1. رفتن به hPanel → میزبانی مدیریت کنید.
  2. کلیک مدیر فایل.
دکمه مدیریت فایل در hPanel
  1. به دایرکتوری ریشه سایت خود بروید. در مورد ما اینطور است /home/username/public_html.
  2. انتخاب کنید + فایل آیکون. هر نام فایلی را با پسوند PHP وارد کنید، مانند phpinfo.php. سپس، کلیک کنید ایجاد فایل جدید.
  3. روی فایل جدید کلیک راست کنید → ویرایش کنید، و کد زیر را وارد کنید:
Right-click the new file  → Edit, and enter the following code:
<?php
   phpinfo();
?>
  1. کلیک ذخیره تغییرات.
  2. وارد yourdomain.tld/phpinfo.php در مرورگر وب خود و اینتر را بزنید.
  3. جستجو برای فایل پیکربندی بارگذاری شده است. را PHP.ini مسیر باید به شکل زیر باشد:
مکان PHP.ini در خروجی اطلاعات PHP

این روش همچنین در cPanel برای مکان یابی کار می کند PHP.ini فایل یک سرور خصوصی مجازی (VPS). همچنین، با استفاده از SSH متصل شوید و دستور زیر را اجرا کنید:

php -i | grep 'Configuration File'

کلاینت SSH شما دایرکتوری را خروجی می دهد، که این است usr/local/lib برای اکثر وب سرورها علاوه بر جست و جوی مکان، می توانید آن را جابجا و ویرایش کنید PHP.ini فایل با کلاینت SSH

توجه داشته باشید که PHP.ini فایل معمولا برای کاربران میزبان مشترک غیرقابل دسترسی است. در این مورد، از منوی پیکربندی کنترل پنل میزبان استفاده کنید یا آن را ویرایش کنید htaccess فایل برای تغییر تنظیمات PHP.

پارامترهای مهم فایل PHP.ini

در این بخش مهم ترین پارامترها را توضیح خواهیم داد PHP.ini فایل، از جمله مقادیر و اهداف آنها. به این پارامترها نیز می گویند بخشنامه ها.

مهم! برخی از پارامترها و مقادیر ممکن است در برخی از نسخه های PHP در دسترس نباشند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تغییرات، به لیست کامل دستورالعمل PHP.ini مراجعه کنید.

display_errors

تعیین کنید که آیا پیام های خطای PHP در حین اجرای اسکریپت به کاربران نمایش داده می شود یا از آن استفاده نمی کنند بر و خاموش ارزش. به دلایل امنیتی، شما باید از این دستورالعمل فقط هنگام توسعه سایت خود استفاده کنید.

گزارش خطا

تنظیم کنید که کدام پیام خطا برای کاربران نمایش داده شود display_errors فعال شده است. را گزارش خطا پارامتر چندین ثابت برای نمایش خطاهای مختلف می گیرد.

می توانید از چندین ثابت استفاده کنید و خطاهای خاص را حذف کنید. به عنوان مثال، برای نشان دادن تمام خطاها به جز هشدار منسوخ، از موارد زیر استفاده کنید:

E_ALL &amp; ~E_DEPRECATED

error_log

فایلی را مشخص کنید که PHP خطاها را برای عیب یابی خطا ثبت کند. قبل از فعال کردن آن، مطمئن شوید که کاربران وب سرور مجوز نوشتن فایل را دارند.

file_uploads

تنظیم کنید که آپلود فایل HTTP فعال باشد یا خیر. را بر ارزش به کاربران این امکان را می دهد که فایل ها را در سایت شما آپلود کنند، در حالی که خاموش آن را غیرفعال می کند.

upload_max_filesize

این پارامتر حداکثر اندازه فایل آپلود شده را که PHP در سایت شما اجازه می دهد تعیین می کند. از آنجایی که مقدار پیش فرض است 2 مگابایت، می توانید حداکثر محدودیت اندازه فایل آپلود را افزایش دهید تا کاربران بتوانند فایل های بزرگ را آپلود کنند.

post_max_size

حداکثر اندازه داده POST که PHP می تواند از فرم های HTML موجود در سایت شما جمع آوری کند. مقدار باید بزرگتر از حداکثر اندازه فایل باشد، زیرا با تابع POST مدیریت می شود.

allow_url_fopen

برای دسترسی به فایل های راه دور از سرور دیگر، یک اسکریپت PHP بنویسید. این است خاموش به طور پیش فرض، زیرا فعال کردن آن ممکن است سرور شما را در معرض حمله تزریق کد قرار دهد.

allow_url_include

این دستورالعمل عملکرد مشابهی دارد allow_url_open، اما از عبارتند از تابع. برای فعال کردن آن، allow_url_open باید تنظیم شود بر.

session.name

این دستورالعمل نام جلسه فعلی مورد استفاده در کوکی ها و URL ها را تنظیم می کند. می توانید پیش فرض را تغییر دهید PHPSESSID مقدار برای هر نام توصیفی با نویسه های الفبایی.

session.auto_start

انتخاب کنید که آیا یک جلسه PHP به صورت خودکار یا در صورت درخواست زمانی که کاربران به سایت شما دسترسی دارند شروع شود. اگر مقدار را روی جلسه به صورت دستی با استفاده از جلسه_شروع اسکریپت

session.cookie_lifetime

طول عمر یک کوکی جلسه را در مرورگرهای بازدیدکنندگان سایت خود مشخص کنید. به طور پیش فرض، مقدار بر روی تنظیم شده است 0 ثانیه، به این معنی که سایت شما داده های جلسه بازدیدکنندگان را پس از بستن مرورگر خود پاک می کند.

حافظه_محدود

حداکثر مقدار RAM را که یک اسکریپت PHP می تواند استفاده کند را تنظیم کنید. هنگام افزایش محدودیت حافظه مراقب باشید، زیرا تنظیمات اشتباه ممکن است منجر به کندی سایت یا قطع شدن سرور شود.

max_execution_time

حداکثر زمان اجرای یک اسکریپت را تعیین کنید. شما می توانید حداکثر زمان اجرای پیش فرض 30 ثانیه را به هر مقداری تغییر دهید، اما تنظیم بیش از حد آن ممکن است باعث مشکلات عملکرد شود.

max_input_time

مدت زمانی را تنظیم کنید که یک اسکریپت بتواند داده های جمع آوری شده از فرم های HTML در سایت شما را با استفاده از روش POST یا GET تجزیه کند. هر چه سایت شما اطلاعات بیشتری جمع آوری کند، بالاتر است max_input_time ارزش باید باشد.

upload_temp_dir

دایرکتوری موقت برای ذخیره فایل های آپلود شده را مشخص کنید. همه کاربران باید بتوانند در دایرکتوری مشخص شده بنویسند، در غیر این صورت PHP از پیش فرض سیستم استفاده می کند.

realpath_cache_ttl

مدت زمان ذخیره اطلاعات realpath را برای سیستم خود تنظیم کنید. توصیه می کنیم برای سیستم هایی با فایل هایی که به ندرت تغییر می کنند، ارزش را افزایش دهید.

arg_separator.output

از این دستورالعمل مدیریت داده برای جداسازی آرگومان ها در URL های تولید شده توسط PHP استفاده کنید. مقدار پیش فرض آن یک علامت (&).

arg_separator.output

جداکننده‌ای را تنظیم کنید که PHP برای تجزیه URLهای ورودی به متغیرها استفاده می‌کند. به‌طور پیش‌فرض، علامت علامت است، اما می‌توانید آن را به علامت‌های دیگری مانند نقطه ویرگول تغییر دهید.

نحوه ویرایش فایل PHP.ini

قبل از اینکه شما را ویرایش کنید PHP.ini فایل، پیکربندی PHP سرور خود را با استفاده از آن بررسی کنید phpinfo.php. اگر به عنوان یک ماژول آپاچی پیکربندی شده است، تنظیمات PHP را با استفاده از خود تغییر دهید htaccess فایل.

مهم! یک نسخه پشتیبان از خود ایجاد کنید PHP.ini فایل قبل از ویرایش این به شما امکان می دهد فایل را به سرعت بازیابی کنید، زیرا تنظیمات اشتباه ممکن است منجر به مشکلات عملکرد یا خرابی شود.

برای PHP CGI، مستقیماً فایل INI را با استفاده از cPanel ویرایش کنید ویرایشگر MultiPHP INI برای پیکربندی تنظیمات

اگر از hPanel استفاده می کنید، به سادگی فایل را با استفاده از یک ویرایشگر متن دانلود و ویرایش کنید.

برای کاربران سی پنل، در اینجا مراحل انجام آن وجود دارد:

  1. به خود دسترسی داشته باشید سی پنل.
  2. برو به نرم افزار بخش → ویرایشگر MultiPHP INI.
  3. کلیک کنید بر روی حالت ابتدایی برگه برای سفارشی سازی عمیق، را انتخاب کنید حالت ویرایشگر بجای.
  4. از منوی کشویی، را انتخاب کنید دایرکتوری خانه یا مسیر دامنه. دومی دامنه خاص شما را پیکربندی می کند فایل PHP.ini.
  5. تنظیمات هر دستور PHP را تغییر دهید و کلیک کنید درخواست دادن برای ذخیره تغییرات

اگر سرور شما از ابزار ویرایشگر پشتیبانی نمی کند، از آن استفاده کنید انتخابگر PHP بجای. متناوبا، دانلود کنید PHP.ini فایل و دستورالعمل های پیکربندی را با استفاده از یک ویرایشگر متن تغییر دهید.

منوی تنظیمات PHP Selector در سی پنل

برای کاربران VPS، تنظیمات PHP را از طریق سرویس گیرنده SSH پیکربندی کنید. مطمئن شوید که ویرایشگر متن نانو را نصب کرده اید و آن را اجرا کنید دستور:

nano usr/local/lib/php.ini

دایرکتوری را با خود تغییر دهید PHP.ini مسیر فایل در VPS شما

نتیجه

PHP.ini یک فایل پیکربندی است که تنظیمات PHP سرور وب شما را ذخیره می کند. می توانید آن را ویرایش کنید تا قوانین مربوط به PHP سایت خود را تغییر دهید، مانند محدود کردن اقدامات یا محدود کردن اندازه داده های آپلود شده.

از آنجایی که مکان آن متفاوت است، یک فایل اطلاعات PHP در دایرکتوری ریشه دامنه خود ایجاد کنید و برای یافتن سریع آن را در مرورگر خود بارگذاری کنید. PHP.ini. در اطلاعات PHP، مکان در فایل پیکربندی بارگذاری شده بخش.

PHP.ini فایل حاوی چندین پارامتر برای تنظیم مدیریت خطا، آپلود فایل، پیکربندی جلسه و قوانین دیگر است. برای تغییر تنظیمات، مقادیر پارامترهای مربوطه را ویرایش کنید.

کاربران hPanel هاستینگر فقط می توانند فایل را دانلود کرده و پارامترها را در یک ویرایشگر متن تغییر دهند. اگر سوال دیگری دارید، در زیر نظر دهید.

نویسنده

آریس یک حرفه ای پرشور فناوری اطلاعات و علاقه مند به وردپرس است. او دوست دارد دانش خود را به اشتراک بگذارد و مردم را ترغیب کند تا سفر آنلاین خود را شروع کنند. وقتی آریس کار نمی‌کند یا وبلاگ نویسی نمی‌کند، از تماشای بررسی ابزارها و نوشتن ابله‌های تصادفی لذت می‌برد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حسین میخک

حسین میخک