پرش به محتوا
خانه » بلاگ » آی فریم چیست؟

آی فریم چیست؟

درگیر کردن کاربران در چشم انداز محتوای دیجیتال امروزی شامل تبلیغات آنلاین چشم نواز، فیلم ها، گرافیک ها و دیگر اشکال تعامل است. به همین دلیل است که آشنایی با iFrames مفید است. اگر ندارید، به خواندن ادامه دهید! این مقاله نگاه دقیق‌تری خواهد داشت و به این سوال پاسخ می‌دهد که “iFrame چیست؟”

همه چیز درباره آی فریم

هنگامی که می خواهید محتوایی را از یک منبع خارجی در وب سایت خود وارد کنید، می توانید از یک iFrame که به آن Inline Frame نیز می گویند، استفاده کنید. می‌توانید iFrames را عملاً در هر مکانی جاسازی کنید، از مقالات گرفته تا صفحات فرود وب‌سایت تا ماژول‌های آموزشی و موارد دیگر.

با نمایش محتوای سایر وب سایت ها مانند یک پنجره اضافی در صفحه کار می کند. این می‌تواند شامل هر چیزی باشد که محتوای شما را غنی می‌کند و تعامل کاربر را تشویق می‌کند، مانند ویدیوهایی از YouTube، تصاویری از منابع دیگر، نقشه‌ای در صفحه «تماس با ما» شما برای کمک به مشتریان برای یافتن شما، و تبلیغات آنلاین.

نحوه درج یک عنصر iFrame

با استفاده از <iframe> تگ در یک فایل HTML به شما امکان می دهد یک عنصر iFrame را جاسازی کنید. یکی از محبوب ترین کاربردهای آی فریم، نمایش ویدیو از یوتیوب است. در اینجا کد جاسازی به نظر می رسد:

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/4XFoSHTHpes?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

این قطعه کد نحوه استفاده از تگ iFrame YouTube را برای جاسازی یک ویدیوی خاص با ارائه یک شناسه ویدیو نشان می دهد. را ارتفاع، عرض، و قاب مرز همچنین برخی از عوامل اضافی هستند که می توانند سفارشی شوند. اسکریپتی که پخش کننده ویدیوی YouTube شما را بارگیری می کند از این تنظیمات استفاده می کند.

👉 بیایید به هر برچسب به صورت جداگانه نگاهی بیندازیم:

  • برای پخش ویدیو در iFrame، باید از آن استفاده کنید <iframe>...</iframe> برچسب زدن
  • را src ویژگی نشان می دهد که محتوای iFrame از یک سرور خارجی می آید.
  • نسبت تصویر iFrame با ابعاد عرض و ارتفاع آن تعیین می شود.

مزایا و معایب استفاده از iFrame

برای کمک به تصمیم گیری در مورد استفاده از iFrames در وب سایت خود، برخی از مزایا و معایب انجام این کار را بیان کرده ایم:

مزایا 👍

  • استفاده از محتوای خارجی: توسعه دهندگان می توانند از مشکل دانلود و آپلود فایل های رسانه ای در سرور به دلیل iFrames صرف نظر کنند.
  • عناصر جدا: محتوای جاسازی شده در iFrame اغلب هیچ تأثیری بر HTML اطراف، جاوا اسکریپت سفارشی یا CSS ندارد و iFrames خود مستقل از بقیه صفحه عمل می کند.
  • طرح بندی های سفارشی شده: از آنجایی که iFrames به شما امکان می دهد محتوای خود را تنظیم کنید و نحوه مشاهده آن را به صورت آنلاین مدیریت کنید، برای ثابت نگه داشتن نام تجاری وب سایت شما و تضمین یک تجربه ناوبری روان برای بازدیدکنندگان مفید هستند.

معایب 👎

  • امنیت: هنگام استفاده از iFrame، معمولاً محتوایی را از منابع خارجی وارد می‌کنید که در مورد آنها نظری ندارید. با گذشت زمان، این خطرات آسیب پذیری های امنیتی را افزایش می دهد و ممکن است تجربه کاربر را کاهش دهد.
  • کاهش سرعت: کاربران با پهنای باند محدود ممکن است با بارگیری محتوای iFrame فلاش سفید را تجربه کنند. به همین دلیل، طراحی وب سایت و همچنین تجربه کاربری آسیب می بیند.

جمع بندی: آی فریم چیست؟ 👨‍🎓

به طور کلی، iFrames ابزارهای موثری برای بهبود تعامل کاربران هستند. با این حال، iFrame بهتر است به‌عنوان یک بسط محتوایی که ارائه می‌دهید به‌جای یک جزء ساختاری وب‌سایت شما در نظر گرفته شود. با یادگیری اینکه iFrame چیست، می توانید آن را بهتر در صفحات خود پیاده سازی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حسین میخک

حسین میخک