پرش به محتوا
خانه » بلاگ » نحوه به روز رسانی DNS پس از مهاجرت وردپرس: یک راهنما

نحوه به روز رسانی DNS پس از مهاجرت وردپرس: یک راهنما

اگر DNS خود را پس از انتقال وردپرس به روز نکنید، نام دامنه شما همچنان به سرور میزبان قدیمی شما اشاره می کند، به این معنی که کاربران نمی توانند به وب سایت تازه منتقل شده شما دسترسی پیدا کنند.

بنابراین، پس از انجام تمام کارهای سخت پشتیبان‌گیری از سایت وردپرس قبل از انتقال و مدیریت دقیق انتقال داده‌ها، هنوز کار برای انجام دادن وجود دارد، و این راهنما به شما نشان می‌دهد که چگونه این کار را انجام دهید.

در زیر، ما با شما در مورد به روز رسانی سوابق DNS خود با استفاده از دستورالعمل های گام به گام و آسان برای دنبال کردن صحبت خواهیم کرد.

همچنین اشاره می‌کنیم که DNS به چه معناست، چگونه کار می‌کند و چرا اگر می‌خواهید از مهاجرت یکنواخت و یکپارچه وردپرس اطمینان حاصل کنید، نمی‌توانید این بخش از فرآیند را نادیده بگیرید.

رکوردهای DNS چیست و چرا باید آنها را به روز کنم؟

سوابق DNS (سیستم نام دامنه) به مرورگرها و سایر دستگاه های متصل به اینترنت کمک می کند تا وب سایت شما را بیابند و به آن دسترسی پیدا کنند.

هنگامی که وب سایت خود را روی یک سرور میزبانی می کنید، فناوری زیرزمینی یک مرورگر وب از طریق یک آدرس IP (پروتکل اینترنت) به آن سایت دسترسی پیدا می کند.

با این حال، آدرس های IP طولانی و غیر قابل استفاده هستند. به خاطر سپردن برای رایانه ها آسان است، اما برای ما انسان ها چندان آسان نیست.

به همین دلیل است که ما از نام‌های دامنه کوتاه‌تر و قابل مدیریت مانند YourWebsite.Net استفاده می‌کنیم که اساساً یک آدرس قابل خواندن توسط انسان برای وب‌سایت‌های ما ارائه می‌کنند.

برای این کار، نام دامنه وب سایت باید با آدرس IP آن مطابقت داشته باشد.

اینجاست که DNS وارد می شود و نام دامنه را به آدرس IP مربوطه خود ترجمه می کند.

ادامه مقاله در زیر

از یک نظر، چیزی شبیه به مخاطبین تلفن شما عمل می کند که نام افرادی را که می شناسید با شماره تلفن مربوطه آنها مطابقت می دهد. لازم نیست شماره تلفن دوستتان جان را به خاطر بسپارید، به تلفن هوشمند خود می گویید که با جان تماس بگیرد و این کار را انجام می دهد.

به همین ترتیب، لازم نیست آدرس IP این وب سایت را به خاطر بسپارید. شما به مرورگر خود می گویید که از WPLift.com بازدید کند، و این کاری است که انجام می دهد.

با رعایت این قیاس، رکوردهای DNS مشابه سوابق موجود در مخاطبین تلفن شما هستند، آنهایی که نام جان را با شماره جان یا در این مورد آدرس IP شما با نام دامنه شما مطابقت دارند.

اهمیت به روز رسانی رکوردهای DNS پس از مهاجرت به سایت

با تمام آنچه گفته شد، احتمالاً می توانید ببینید که چرا باید رکوردهای DNS خود را هنگام انتقال وب سایت خود تغییر دهید.

تغییر به یک سرور میزبان جدید به این معنی است که وب سایت شما اکنون یک آدرس IP جدید دارد.

بنابراین، اگر سوابق DNS شما هنوز نام دامنه شما را به آدرس IP سرور قدیمی شما ترجمه می‌کند، بازدیدکنندگان به آن سرور هدایت می‌شوند، جایی که نسخه‌ای قدیمی یا غیرقابل استفاده از وب‌سایت شما را پیدا می‌کنند.

انجام ندادن این مرحله مانند این است که شماره تلفن خود را تغییر دهید و به کسی نگویید مخاطبین خود را به روز کند، به این معنی که هیچ کس نمی تواند شما را بگیرد.

یا، برای استفاده از یک تشبیه مناسب تر، انتقال یک وب سایت به یک سرور جدید و به روز نکردن سوابق DNS مانند هدایت یک کسب و کار به یک مکان جدید است و آدرس خود را به صورت آنلاین به روز نمی کنید یا اعلامیه ای را در پنجره قرار نمی دهید. هدایت مشتریان به مکان جدید شما

چگونه DNS خود را پس از مهاجرت به سایت وردپرس خود به روز کنید

همانطور که همه اینها فنی به نظر می رسد، به روز رسانی رکوردهای DNS شما یک فرآیند ساده است.

ابتدا اطلاعات DNS سرور جدید خود را از شرکت میزبان خود دریافت می کنید.

اگر این اطلاعات به راحتی در دسترس نباشد، معمولاً می توانید با تماس با پشتیبانی مشتری میزبان خود، این اطلاعات را دریافت کنید.

سپس، وارد حساب ثبت کننده دامنه خود می شوید، تنظیمات DNS را پیدا می کنید و رکوردهای DNS قدیمی خود را با موارد جدید جایگزین می کنید.

البته نحوه ظاهر این فرآیند از شرکت دامنه به شرکت دامنه متفاوت است، بسته به نحوه سازماندهی ویژگی های سایت خود.

در زیر، نمونه‌هایی از مکان‌هایی که می‌توانید رکوردهای DNS خود را در سه پلتفرم برتر، از جمله ثبت‌کنندگان دامنه پیشرو در صنعت Domain.com و GoDaddy، و همچنین ارائه‌دهنده میزبانی وب، Hostinger، پیدا کنید، به شما نشان خواهیم داد.

به این ترتیب، حتی اگر ارائه دهنده دامنه شما کمی متفاوت به نظر برسد، باید ایده خوبی در مورد کارهایی که باید انجام دهید به دست آورید.

چگونه رکوردهای DNS خود را در Domain.com به روز کنید

1. وارد شوید و به تنظیمات DNS خود دسترسی پیدا کنید

وارد سیستم خود شوید Domain.com حساب کاربری و در منوی سمت چپ نگاه کنید.

چگونه رکوردهای dns خود را در domain.com به روز کنیم

زیر پیشرفته، کلیک DNS و سرورهای نام.

نحوه به روز رسانی رکوردهای dns خود در domain.com مرحله 2

از آنجا، ضربه بزنید رکوردهای DNS

2. رکوردهای DNS خود را ویرایش کنید

شما تمام رکوردهای DNS خود را برای نام دامنه خود در این برگه مشاهده خواهید کرد.

نحوه به روز رسانی رکوردهای dns خود در domain.com مرحله 3

برای به روز رسانی آنها، ابتدا روی سه نقطه افقی کنار هر رکورد کلیک کنید، سپس ضربه بزنید ویرایش کنید.

نحوه به روز رسانی رکوردهای dns خود در domain.com مرحله 4

سپس می توانید تمام جزئیات زیر را در مورد هر رکورد DNS به روز کنید:

  • نام
  • تایپ کنید
  • آدرس آی پی
  • ارزش زمان برای زندگی (TTL).
  • اولویت

ضربه زدن به روز رسانی وقتی کارتان تمام شد

چگونه رکوردهای DNS خود را در GoDaddy به روز کنیم

1. DNS را از داشبورد GoDaddy خود انتخاب کنید

چگونه رکوردهای dns خود را در godaddy به روز کنیم

وارد سیستم خود شوید خدادادی حساب و زیر محصولات من، به پایین بروید تا نام دامنه خود را ببینید، سپس روی آن کلیک کنید DNS هایپرلینک

2. سوابق خود را به روز کنید

چگونه رکوردهای dns خود را در مرحله 2 godaddy به روز کنیم

این کار سوابق شما را نشان می دهد. می توانید کلیک کنید ویرایش کنید برای به روز رسانی سوابق خود یا افزودن و حذف آنها در صورت لزوم.

چگونه رکوردهای DNS خود را در هاستینگر به روز کنید

1. ویرایشگر DNS Zone را باز کنید

چگونه رکوردهای dns خود را در هاستینگر به روز کنیم

راه برای به روز رسانی رکوردهای DNS در هاستینگر از طریق ویرایشگر DNS Zone است که در زیر پیشرفته گزینه های موجود در منوی داشبورد اصلی

2. سوابق DNS به روز شده خود را ویرایش و ذخیره کنید

چگونه رکوردهای dns خود را در هاستینگر مرحله 2 به روز کنیم

از آنجا، می‌توانید روی دکمه ویرایش ضربه بزنید تا نام، آدرس IP، مقدار TTL و سایر جنبه‌های رکورد خود را تغییر دهید.

نحوه به روز رسانی DNS پس از مهاجرت وردپرس: یک توصیه نهایی

همانطور که می بینید، به روز رسانی اطلاعات سیستم نام دامنه شما یک بخش اساسی آسان اما ضروری از فرآیند مهاجرت وردپرس است و اطمینان حاصل می کند که نام دامنه شما به خانه وب سایت شما در یک سرور جدید اشاره می کند.

کل فرآیند ویرایش سوابق DNS شما حداکثر چند دقیقه طول نمی کشد، اگرچه اگر امروز بتوانیم یک توصیه آخر را به شما ارائه دهیم، آن این خواهد بود:

صبور باش.

انتشار کامل تغییرات DNS ممکن است بین 24 تا 48 ساعت طول بکشد تا به طور کامل در سراسر اینترنت منتشر شود، به این معنی که برخی از کاربران ممکن است در این مدت با اختلال در سرویس مواجه شوند.

شما می‌توانید با کاهش مقدار TTL در سوابق DNS خود، روند انتشار را تسریع کنید، اگرچه هنوز با در نظر گرفتن این موضوع هنگام آماده‌سازی مهاجرت خود سود خواهید برد و اقداماتی را برای کاهش تأثیر انتشار تأخیر انجام می‌دهید، مانند قرار دادن اعلان. در صفحه اصلی وب سایت شما
همچنین می‌توانید راهنمای ما را برای آزمایش سایت وردپرس مهاجرت‌شده خود دنبال کنید تا مطمئن شوید که تغییرات DNS پابرجا بوده و سایت تازه‌ای که به‌تازگی تغییر کرده‌اید به درستی راه‌اندازی و اجرا می‌شود.




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حسین میخک

حسین میخک